Taxi Almere Stad

Taxi Almere Stad nodig? Bel direct: 036 – 2340444. TaxiMere is de taxicentrale van Almere. Dagelijks brengen wij honderden mensen veilig van locatie naar locatie tegen een zeer scherp taxi tarief. Dag en nacht zijn wij bereikbaar en dat wel 7 dagen per week! Onze chauffeurs rijden rond verspreid over heel Almere en omgeving Amsterdam Schiphol. Er is altijd wel een taxi bij u in de buurt.

Taxi Almere Stad – Veilig en vertrouwd

TaxiMere is inmiddels een algemeen begrip in Almere. Wij staan dan ook vrij bekend om onze service en prijzen. Tijdens de rit zal de chauffeur er alles aan doen om het uw zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt rekenen op een veilige vertrouwde rit. Onze chauffeurs zetten u netjes voor uw huis af. Ook na een avondje stappen kiest u voor Taxi Mere. Taxi Almere Stad voor een veilige rit, u kunt dus onbezorgd een avondje gaan stappen.

Taxi Almere Stad – Grote Markt

In het weekend een avondje stappen of een ander uitstapje? Taxi Almere Stad voor een vast weekendtarief naar de Grote Markt! Op Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag van 16:00 – 01:59 reist u met hoge korting naar de Grote Markt!

Reserveer uw taxi direct veilig online of in onze app. Onze app berekend nauwkeurig de beste prijs! U kunt betalen met iDEAL of creditcard. Zodra u onze app heeft gedownload kunt u uw taxi live volgen in de app!

Direct reserveren Direct reserveren

Wist u dat?

Wist u dat wij u ook voor een vast tarief van slechts € 50,- van Almere Centrum naar Amsterdam Schiphol brengen? (Of andersom).

Taxi Almere Stad in de app!

U vanaf heden uw Taxi Almere Stad gewoon gemakkelijk via onze eigen app kunt reserveren? Uw rit staat dan direct geboekt en u volgt live de taxi op uw scherm!

Taxi Almere Stad - TaxiMere
Taxi Almere Stad - TaxiMere

TaxiMere – voor een vast laag tarief – Bel direct: 036 – 2340444.
Bij ons betaald u altijd veilig!