Taxi Schiphol

Taxi Schiphol voor een vast tarief van of naar Almere. Wij brengen u veilig van A naar B tegen een vast scherp tarief! U reist al voor slechts € 50,- met 4 personen en 4 koffers. Wij rijden geen omwegen of delen geen ritten: Uw luchthaven vervoer is dus zonder onbekende mede passagiers in tegenstelling tot bij veel andere taxibedrijven die de prijs op deze manier proberen te drukken.

Van te voren reserveren

Vakantiestress ontwijken? Reserveer dan uw taxi tijdig, hiermee voorkomt u onnodige stress voor uw vlucht en zo weet u zeker dat op tijd arriveert op het vliegveld. TaxiMere arriveert altijd ruim op tijd en onze chauffeurs helpen u indien nodig graag met het in en uitstappen van het voertuig. Tevens laden wij uw bagage voor u in.

Taxi Almere Schiphol – Snel en vertrouwd.

Voor een vast tarief van slechts € 50,- (1 tot maximaal 4 personen, inclusief bagage van maximaal 4 koffers) brengen wij u veilig van Almere Centrum naar Amsterdam Schiphol. Bent u met een groter aantal dan 4 personen? Eventueel hebben wij ook de mogelijkheid u met 5 tot 8 personen te vervoeren voor slechts € 65,- (5 tot maximaal 8 personen, inclusief bagage van maximaal 8 koffers). Van Almere naar Schiphol tegen een vast en laag tarief.

*Het formaat van de koffer betreft een koffer van “Normaal formaat”.

Direct reserveren Direct reserveren

Taxi Almere Schiphol voor een vast tarief

Voor een taxi van Almere Centrum naar Amsterdam Schiphol rekenen wij altijd een vast tarief van slechts € 50,- (Of andersom).

Wist u dat?

U vanaf heden uw taxi gewoon gemakkelijk via onze eigen app kunt reserveren? Uw rit staat dan direct geboekt en u volgt live de taxi op uw scherm!

Taxi Almere Schiphol - TaxiMere
Taxi Almere Schiphol - TaxiMere

TaxiMere – Taxi Almere Schiphol voor een vast laag tarief – Bel direct: 036 – 2340444.
Bij ons betaald u altijd veilig!